/ Allmänt /

PMS/HUNGRIG/HULKEN/RAGE

 
Mr Sverige som pluggat en aning för mycket
 
 
Äntligen hemma!
 
Man lär sig alltid något nytt om sig själv varje dag. Idag har jag lärt mig att jag får pms när jag är hungrig. Jag blir allergisk mot folk, klarar inte av att prata med dem eller ens sätta på mig ett fake smile och bara spela att allt är okej. Så fort jag kom hem så öppnade jag en burk vita böner och tryckte i mig allt, värmde det inte ens:p Känner att humöret håller på att gå uppet i skrivandets stund
 
Var på damsupén och övade! Kommer bli sjukt bra!
 
Nu ska jag och kudden mysa! Nattinatt
 
 
/ Allmänt /

SMÄRTFRITT!

Håller på att spara skägg till julen. Tänker färga skägget och håret vitt två dagar innan jul. Ska även ha något rött på mig, kanske en röd mössa. Om någon sedan lämnar en kommentar som "Tomte" så ska jag se förvånande ut som om jag inte förstår vad dem menar. Kommer bli kul!
 
Idag var träningen helt smärtfri! Inte ett enda dunkande i huvudet. Läkaren på sjukhuset sade att problemet hos mig och mitt dunkande i huvudet sitter i nackmusklerna. Dessa muskler sträcker sig längst hela sidorna på skallen. När jag sedan gått till gymmet för att träna så ansträngs dessa nacksmuskler vilket gör att huvudvärken (trumvirvel i huvudet) uppstår. Det konstiga är att jag inte känner att jag är stel i nacken eller något. Han sade även om man mått dåligt under en längre tid som stress så kan detta hända. Det konstiga här är att jag mår riktigt bra och inte kännt mig stressad någon gång. Riktigt märkligt.  Bara för att vara på den säkra sidan så pratade jag med skolan psykologen igår för att se om jag kanske mår psykist dåligt men tränger undan det. Hade inga sypmton alls. Kanske slog i nacken när jag ramlade vilket orsakat dessa spänningar?
 
Nu ska jag duscha, skriva lite mer på labben och sen röra mig mot skolan!
 
 
 
   
/ Allmänt /

HÄRLIG MORGON!

Frukost smakar som bäst i vardagsrummet framför tvn:p
 
Vilken härligt morgon! Vaknar, bäddar sängen, drar upp persiennerna och blir bländad av all den vita snö! Som en chockgranat rakt i ansiktet:P
 
Om en stund blir det lite labbrapport skrivande. Ska bara börja på rapporten och kanske arbetar på den lite då och då veckan ut. Jag skriver aldrig något bra om jag skriver allt direkt, utan måste dra ut på det genom att bara skriva lite då och då. Då har man möjlighet att fundera på det man skriver om under dagen och hittar förbättringar. Dessutom blir det roligare att skriva...tycker jag:) 
 
Efter det blir det ett träningspass, ett försiktigt pass, och sedan mot skolan för attt bygga något rum som ska göras om. Har inte riktigt koll på vad det är som ska byggas men något är det. Skolan behövde frivilliga arbetare så jag ställde upp. Blir nog riktigt kul.
 
Sen efter det blir det sista övningen inför damsupén som är imorgon! Min roll är så liten att det inte känns meningsfullt att gå på övningen:p Men det blir kul att träffa grabbarna.
 
Nej nu måste jag börja med rapporten, hörs senare!