/ Allmänt / Projekt - allt sitter i huvudet /

PROJEKT - ALLT SITTER I HUVUDET

Min lillasyster Leila kommer komma till fina Trollhättan och bo hos mig från den 8e maj till den 20e maj. Hon har under en längre period tjatat på mig att hon vill att jag ska träna upp henne ordentlig. Jag har verkligen inte velat träna henne pga att hon är min lillasyster och vet att det garanterat kommer innebära bråk från min sida om jag tränar henne. Har kort stubin när det kommer till att jag satsar på någon och man inte lyssnar på mig. Säger jag en till så ska man göra en till. Punkt! Det är lättare för mig att gorma åt en vän än en syster att fortsätta bita ihop när personen håller på att falla ihop. 
 
Leila, min lillasyster, är en person man inte skulle kalla för vältränad. Hon är varken tjock eller smal utan tillhör kategorin "normal" om det nu finns något sådant. Jag kommer träna henne från den 8e maj till den 14e maj. Syftet med våra pass är inte att träna länge utan lutar sig mer åt hållet att bita ihop och fortsätta under de stunder man vill ge upp och falla ihop. Skulle det nu behöva 1timme eller 4timmar spelar ingen roll. Vi ska ta oss till hennes utmattningsgräns varje dag i 6dagar. 
 
Dessa träningspass kommer vara extremt påfrestande för hennes psyke. Mina upplägg kommer gå ut på att få igång hennes "allt sitter i huvudet" tänk. Jag kommer verkligen pressa henne tills hon säger att hon ger upp och då ska vi fortsätta ännu hårdare. Jag är övertygad om att hon kommer gråta ett par gånger om dagen och då är det bara att gråta ut och sedan fortsätta. Fy fan vad stark hon kommer bli psykiskt efter dessa dagar.
 
Anledningen till varför hon kommer hit och tränar beror på att vi ska bevisa att det inte krävs någon fysisk styrka för att klara det man annars kallar för extremt. På dessa 6 träningspass kommer vi bara fokusera på hennes psyke, hon kommer absolut inte tjäna mycket rent fysiskt under dessa dagar. Den 14e maj kommer hon få vila ut sig fram till den 18e maj.  Den 18e maj kommer hon då hänga med mig och springa till Göteborg. Detta motsvarar dubbla maraton! Vi ska bevisa för er att allt sitter i huvudet! 
 
Dina fysiska begränsningar sitter inte i kroppen utan i ditt eget huvud! Du kan så mycket mer bara du bestämmer dig för att du ska klara det!
 
                           
 
/ Allmänt /

WHY U NO GAIN MASS ASS?!?!

Dagens träning blev ett medel bröstpass. Sedan någon vecka tillbaks då jag börjat ta denna löpning på allvar så känns det fel att träna överkroppen i den utsträckning jag gjort. Jag anstränger mig verkligen för att gå upp i massa när det kommer till underkroppen men hur mycket jag än pressar mina ben så vägrar de gå upp i massa. De blir bara hårdare. Idag är min rumpa sten! Hade jag lyckats gå upp i massa på ben och rumpa så hade det varit okej att gå upp på överkroppen. Ska vila underkroppen från träning i en och en halv vecka eller tills knäet läckt och sedan börja träna ben och rumpa med extrema vikter med få lyft. Tills dess ska mina överkroppspass vara utformat för form och uthållighet. Ingen extra massa där! 
 
ALLT SITTER I HUVUDET! 
/ Allmänt /

TROLLHÄTTAN - GÖTEBORG 3 - 18 MAJ

Nästa vända till Göteborg blir den 18e maj. Denna gång hoppas jag på att det finns någon där ute som har lite stake i kroppen, en gnutta vilja och väljer att följa med. Hitintills har två personer skrivit upp sig på listan.  
BRA ATT VETA
Något som är bra att veta är att loppet inte går ut på tid, man tävlar mot sig själv! Vägen till Göteborg är otroligt lätt, en rak sträck med två eller tre krökningar. Jag kommer dock fixa kartor till alla som kommer med. En annan viktig sak att känna till är att jag inte ansvarar för er säkerhet, kan inte ha det på mitt samvete utifall något skulle hända. Alla ansvarar för sig själv! Man får själv se till att man har någon backup utifall man saknar den där egna viljan för att klara av loppet.
FÖRBEREDELSER
Det första du ska göra om du vill följa med är att skicka mig ett mejl till ali_alqadi@hotmail.com där du lämnar namn och nummer så jag kan uppdatera dig utifall ändringar skulle ske.
Det är tre saker som är väldigt viktiga att tänka på inför löpningen;
  1. bra skor
  2. vatten
  3. mat
Det är en väldigt bra om du har möjlighet att bära på dig 2liter vatten. Samt ha någon smidig väska där du får plats med mat samt extrastrumpor.
 
Har ni några frågor angående loppet så ställ frågan gärna här direkt. Ta det INTE via Facebook då informationen då inte kommer komma ut till alla!
 
Allt sitter i huvudet!