/ Allmänt /

CYKLING MALMÖ TILL GÖTEBORG - STARTSKOTTET

Traditionsenligt blev det ingen sömn för mig ikväll. Samma visa varje gång jag ska på äventyr! Jag kan i alla fall trösta mig med att jag känner mig lång ifrån lika spräckt som jag kände mig när jag cyklade från Malmö till Växjö.
 
Om 15min kommer cyklarna bli upplockade och avlämnade hos Abrahamscykel i Malmö för finjustering av cyklarna. Vi räknar med att allt kommer ta en timme och kommer då röra oss därifrån direkt mot Göteborg.
 
Hela resan kommer om någon vecka läggas upp som en 50min film här på bloggen så att ni kan få se hur ett äventyr på cykel kan komma att se ut!
 
Allt sitter i huvudet!
/ Allmänt /

CYKLING MALMÖ TILL GÖTEBORG - MATLÅDA

Här är en del av den matlåda jag kommer ha med mig under denna tripp. Jag vill ha med mig så mycket energi (kalorier) som möjligt utan att behöva bära med mig två väskor. För att göra detta använder jag framförallt fett som energikälla. Fett innehåller hela tre gånger mer energi än både proteiner och kolhydrater vilket gör det till ett alldeles utmärkt val för den som vill stanna och äta så sällan som möjligt.
 
Snart börjar äventyret!
/ Allmänt /

DAGENS PLANERING AV MORGONDAGENS ÄVENTYR - OCH GRILLBYGGE

Hela dagen har spenderats på att planera morgondagens tripp. Det är så mycket som ska göras och så lite tid! Det var igår kväll som jag fick reda på att denna tripp faktiskt kommer att bli av. Det känns grymt konstigt att genomföra ett sådant här stort äventyr med så lite planering.
Jag har tidigare denna sommar genomfört samma sträcka som vi kommer cykla fast då gick jag sträckan så jag har ju ändå någorlunda bra koll på geografin, vägunderlaget och vart vi kan stanna för att vila ut. Jag har dock inte 100% koll och det ogillas starkt!
Jag har inhandlat mina varor och gjort iordning min packning. Imorgon klockan tio på morgonen ska cyklarna justeras hos Abrahamscykel och därefter kommer vi röra oss direkt mot Göteborg! Det kommer bli ett helvetiskt äventyr men så värt det kommer vara när vi väl är framme! :) Jag hoppas att grabbarna är medvetna om hur tufft det kommer bli :)
 
Nu till något helt annat. Ser ni så fin grillen blev! Näst intill magisk eller vad säger ni? Hela grillen kostade 200Kr att bygga. Jag kanske borde byta inriktning och ge mig in i byggbranschen istället för hälsobranschen. Får nog ta en liten funderare på detta :p