/ Allmänt /

NO TRAINING DAY TODAY

Idag har jag det varit en slappar dag. Eller kanske inte direkt en slappar dag då jag nyss kommit hem från plugget. Har tenta på lördag så håller på att samla så mycket kunskap det bara går inom ämnet. Idag var det planerat att detta skulle vara den sista pluggdagen då morgondagen är dedikerad till träning. Nu vet jag att jag behöver mer plugg för att fixa tentan bra, så imorgon efter att ha tränat i 7,5h blir det att släpa sig till skolan och plugga ett par timmar till. Fy vad slut jag kommer vara i kropp och huvud! Dock så värt det kommer vara efter att ha fått resultatet.
 
Idag tittade solen fram så vi avbröt vårt pluggande genom att gå på en promenad och mata lite ankor. Blev sen att skynda sig tillbaka och plugga. Glömde ta med mig mat till skolan så det var svårt att hålla humöret uppe. Speciellt med tanke på att det pluggats i 8 timmar utan mat. Kaos! Ska aldrig göra detta misstaget igen.
 
Nu ska det ätas massa knäckebröd och sedan sova. Nattinatt
 
/ Allmänt /

ARENA ÄLVHÖGSBORG - 7.5H TRÄNINGSPASS

 
Denna fredag så kommer jag hålla i ett 7,5 timmars långt träningspass på Arena Älvhögsborg. Träningen inkluderar steping, löpning, cykling, styrketräning och simning. Vi kommer börja klockan 12.00 och sluta 19.30 då anläggningen stänger. Vi kommer även ha en kortare lunchrast, klockan 16.00, på 30min för att samla på krafterna.
 
Arena Älvhögsborg sponsrar träningen så alla som vill komma är välkomna. Det som krävs av dig är att du mejlar mig ditt namn senast imorgon, 20130228, klockan 20.00 så jag kan registrera dig. Vid registrering kommer du få ett frikort så du kommer in gratis.
 
Krav:
Man ska ha med sig träningskläder, skor, simkläder och vara grymt peppad. Kommer bli awesome!
 
Ali_alqadi@hotmail.com
/ Allmänt /

BEHÖVER RÅD - VÄSKA ELLER VAGN

Väska från löplabbet som kostar sviiiinmycket!
Inför löpningen i juni så kommer jag behöva ha med mig en del förnödenheter. Hur det är tänkt att jag ska bära runt på dessa saker vet jag inte än. Som jag ser på det så har jag två alternativ.
 
Alternativ 1
Bära runt alla saker i en ryggsäck.
 Alternativ 2
köpa/bygga en löparvagn. En vagn man fäster kring midjan med en sele.
 
Nu är det så att båda alternativen för visa problem med sig. För alternativ 1 så finns det en risk att knäna inte orkar. I och med att man bär runt på vikterna så blir det en bra ökad belastning mot knäna. För mig är detta ett mardrömsscenario. Frågar är dock, kommer knäna verkligen belastas mycket?  
 
Alternativ 2 har ett lite annorlunda problem och det är att det inte finns något som heter löparvagn, jo förutom en vanlig barnvagn som är till för att springa med. En sådan är det dock inte tänkt att jag ska använda. Här undrar jag då om det verkligen är smidigt med en sådan vagn eller blir de bara besvärligt i och med att man kommer springa på olika terräng. 
 
Ska jag satsa på en bra väska eller ska jag försöka få tag i en sådan där vagn? Det är kläder för en vecka och ett skynke för de dagar man sover ute. Vad ska jag göra?