/ Allmänt / Videos /

IRONMAN SCANDINAVIAN STYLE - PACKNING

Här är en liten video på min packning som jag kommer ha med mig! Om någon tycker att det saknas något eller har tips på bra saker att ha med så uppskattas alla kommentarer starkt. Jag kommer bege mig om 3,5h och kommer lägga mig alldeles strax. Lär vara smått spräckt i huvudet på morgonen av brist på sömn haha.
/ Allmänt /

GOD FREAKING MORGON ALLIHOPA! :D

Tanken var att cykla klockan tre på morgonen. Jag lade mig klockan 18.00 och larmet gick 03.00. Jag steg upp, stängde av larmet och gick och lade mig igen. Ett beslut som tog mig 3 sekunder att fatta haha. Jag sov vidare till 11.00 vilket gjorde att jag hamnade på 17 timmars kvalitesömn. Helvete vad skönt!!
Jag har under en period nu lagt mig 4-5 på morgonen och gått upp vid 9-10 tiden. Man blir rätt så spräckt i huvudet efter några dagar haha. Jag känner mig super återställd! Jag har finslipat min planering och kommer ge mig ut ikväll/morgon istället. Så mycket mer taggad inför imorgon nu när jag fått sova.
Yalla dags för mig att äta mig tjock så jag orkar med morgondagen!
/ Allmänt /

ABRAHAMSCYKEL - FÖRSÄLJNING OCH REPARATION

Till alla Malmöiter som söker efter ny eller begagnad cykel så kan jag starkt rekommendera er att besöka Abrahamscykel som ligger på Höstgatan 35 vid Entré i Malmö. Alla cyklar som familjen ägt är köpta från Abrahamscykel och alla reparationer som gjorts har vi gjort där. Grym service och fantastiska priser!
Jag kommer använda mig utan en av cyklarna från Abrahamscykel för att genomföra loppet imorgon (söndag). Vi har justerat cykeln så att den passar just mig i höjd och längd plus att han dessutom slängde på en cykeldata så jag får bättre koll på hur långt, hur snabbt och hur mycket jag har kvar att cykla! Wunderbart!
 
Till de som vill få exlusiva erbjudnaden kan gå in och gilla Abrahamscykels facebookssida som ni kan hitta här