/ Allmänt /

HAR BESTÄMT MIG FÖR ATT BLI FRISK IMORGON!

Nu är jag så less på att vara från träningen att jag helt ärligt inte orkar längre. Jag har så mycket överskottsenergi att jag inte längre kan sova. Jag känner mig nästan frisk men är inte riktigt där än! Så imorgon kommer jag börja med lättare träning. Det blir att gå upp klockan sju på morgonen och hoppa hopprep i 7km. Ett perfekt sätt att sätta igång benen igen!
Om en månad har jag planerat in ett dunderäventyr och har då tänk att spara ut skägget så jag håller värmen under etappen:) Skägget är den bästa ansiktsmössa någonsin!
/ Allmänt /

DAGS ATT BÖRJA VIDEOBLOGGA

Nu är det dags att ta bloggandet till nya nivåer! Jag kommer börja lägga in videoupplägg lite då och då där jag antingen visar övningar eller bara pratar träning. Det finns så mycket att visa och så mycket att skriva att både jag och ni sparar tid med dessa videobloggar istället för text.
 
/ Allmänt /

DE ENDA BEGRÄNSNINGARNA LIGGER INOM OSS SJÄLVA

Detta är de generella måtten när det kommer till just muskelökning. När det gäller viktminskning så finns det inga mått på hur lång tid det kan ta då allt verkligen är upp till hur mycket du är villig att offra!
Det finns ingen begränsning på hur mycket fett du kan bränna på en dag. Rent teoretiskt så kan du på morgonen väga 90kg och senare mot kvällen väga 75kg. Frågan är bara orkar du vara igång så länge och hur många gånger kommer du svimma under vägen och viktigast av allt, är det ens hälsosamt?
När det kommer till muskelökning så är det generna som avgör hur fort du kommer växa och hur mycket medan fettförbränning handlar om att göra sig av med så mycket energi som möjligt på bästa sätt. Desto mer energi du gör av dig med desto mer fett har du bränt bort! 
Det är början på en ny vecka vilket innebär att ni alla där ute som än inte satt igång med er träning har möjligheten att börja! Sätt på er joggingskorna och gå ut och promenera, powerwalka eller kanske till och med spring en runda. Börja med 15min och plussa på 3 min för varje dag som går hela veckan ut! You can do it!  
Kommentarer (0)
begräsningar / can / do / fettförbränning / it / muskelökning / you