/ Allmänt /

JAG VÄLJER ATT GE UPP

Blod, svett och tårar är vad min resa kostat mig, bokstavligen. Ett ensamt liv med en umgängeskrets som skiftat i tusen. Ingen plats att tillhöra, ingenstans att slå sig till ro. Så har jag velat leva…men inte längre. Jag ger upp.

Mina försök att bli en inspirationskälla har mer eller mindre knäckt mig, både fysiskt och psykiskt. Alla äventyr som gjorts har startat med utgångspunkten att hellre dö än ge upp. En inställning som alltid fungerat men som skapat enormt mycket stress både innan och under äventyren. Jag älskar livet och vill leva men jag vill hellre dö än att ge upp.

Mina försök att bli en inspirationskälla har varit destruktivt och jag kan inte göra mer än det jag gjort. Allt sitter i huvudet och jag har inte vad som krävs för att inspirera.  

Jag avslutar det liv jag levt och påbörjar nu ett nytt kapitel i mitt nya liv.

/ Allmänt /

NATTRUNDA PÅ CAMPUS

Igår kväll blev det ännu en löparrunda och denna gång har gruppen uttökats med två. Det är väldigt roligt att se hur gruppen blir större då det  jag anser att det kommer blir lättare för de andra att pusha sig själva med grupptrycket som uppstår.
 
Det har blvit väldigt mycket löpande de senaste tre dagarna och nu är det dags för benen att få vila några dagar från allt springa! Dags att göra sig i ordning för skolan.