/ Allmänt /

LÅNG SKOLDAG ÄR TIDIG MORGON

Tentorna smyger sig fram sakta men säkert och skoltimmarna blir längre. Idag visste jag om att det skulle bli många timmar extrapluggande i skolan så jag var på gymmet redan klockan halv nio på morgonen vilket innebär att jag steg upp redan vid sex.
 
Det var grymt skönt att gå upp så tidigt och komma igång med dagen. Medan klasskamraterna kämpade med att hålla sig vakna så hade jag redan gått igenom sömnfasen och lika pigg som om jag snortat kaffe hela morgonen. Underbart!
 
Jag har precis avslutat min skoldag som snart är uppe på 12h. Trots mina långa skoltimmar ligger jag ändå efter! Måste hitta en bättre studieteknik och det väldigt snart..
 
 
 
 
/ Allmänt /

TRIPP NER TILL LILLA TROLLET

Dalia har revolutionerat mitt sätt att sova. Här har vi hennes thai chi position som förebygger nackproblem och stärker själen. Stort tack Dalia för att du visat mig denna sovmetod.
Helt underbart att mysa med detta troll på morgonen!
Det blev en blixtvisit i Malmö. Jag åkte ner fredagkväll och övernattade hos min storasyster och begav mig hemåt på lördag kväll. Det är så mycket plugg att jag inte har råd att lämna pluggstaden i mer än en dag.
 
Jag har precis lagat frukost, ris och lax, och ska alldeles strax börja röra mig mot gymmet. Därefter blir en lång dag vid datorn för att skriva på byggteknikrapporten samt se på några avsnitt av modern family (awesome).
/ Allmänt /

MINIÄVENTYR - ACCOMPLISHED

Dagens miniäventyr låg på dryga 2mil längst väg 25 mellan Alvesta och Växjö. Först trodde jag att sträckan skulle ligga på lite över 3mil men när jag kollade upp det på morgonen så blev jag förvånad över hur kort sträckan egentligen är.
 
Så hur kändes själva löpning och hur gick?
Rent fysiskt så var löpningen ingen större match. Jag blev smått förvånad över att låren inte känns ens lite ömma då det var ett bra tag sedan jag sprang en längre sträcka. Något som förvånade mig var hur dåligt det gick rent mentalt. Jag var så uttråkad hela vägen vilket kan bero på att sträckan i sig är så fenomenalt tråkig. Det enda som finns att se är den taskiga asfalten. Sämre sträcka får du länge leta efter.

Nu var det ett tag sedan jag höll kroppen i en löparposition vilket skapade spänningar i skulderbladen och svank. Det lär väl dröja tre-fyra längre löparsträckor innan allt är på plats igen när det kommer till hållningen. Till nästa vecka blir det, om plugget tillåter, ett nytt äventyr och då hoppas jag på att fina en roligare sträcka att springa på.