/ Allmänt /

MINIÄVENTYR - ACCOMPLISHED

Dagens miniäventyr låg på dryga 2mil längst väg 25 mellan Alvesta och Växjö. Först trodde jag att sträckan skulle ligga på lite över 3mil men när jag kollade upp det på morgonen så blev jag förvånad över hur kort sträckan egentligen är.
 
Så hur kändes själva löpning och hur gick?
Rent fysiskt så var löpningen ingen större match. Jag blev smått förvånad över att låren inte känns ens lite ömma då det var ett bra tag sedan jag sprang en längre sträcka. Något som förvånade mig var hur dåligt det gick rent mentalt. Jag var så uttråkad hela vägen vilket kan bero på att sträckan i sig är så fenomenalt tråkig. Det enda som finns att se är den taskiga asfalten. Sämre sträcka får du länge leta efter.

Nu var det ett tag sedan jag höll kroppen i en löparposition vilket skapade spänningar i skulderbladen och svank. Det lär väl dröja tre-fyra längre löparsträckor innan allt är på plats igen när det kommer till hållningen. Till nästa vecka blir det, om plugget tillåter, ett nytt äventyr och då hoppas jag på att fina en roligare sträcka att springa på.