/ Allmänt / Bulka /

BULKA – GÅ FRÅN ATT BÄNKA 90KG (X 8) TILL 130KG (x8) PÅ 6 VECKOR

Fram till januari (slutet på december) så kommer syftet med min träning vara att bli så stor och stark som möjligt. Jag har genomfört ett tiotal experiment med både kost och träning och har kommit fram till ett upplägg som fungerar extremt bra – för min kropp. Upplägget i sig kräver väldigt stora mängder mat och minst fyra dagars vila mellan passen. Träningen i sig är väldigt korta och är inte längre än 40minuter vid ensam träning.

Sist jag genomgick detta program var för två år sedan och då gick jag från att bänka 90kg till 130kg på bara 6 veckor. I hantelpress gick jag från 35kg till 57,5kg. Jag ökade extremt mycket i styrka och storlek – och nu ska jag göra det igen.

Jag kommer från och med imorgon skriva ner mitt träningsschema till punkt och prickar här på bloggen. Mitt kostupplägg kommer vara samma upplägg som tidigare dock inte i lika stora portioner som för två år sedan då mina tarmar idag är reparerade och kan ta upp näring igen. **             

Både kostschema och träningsupplägg kommer imorgon!        

 

** Hade Celialik i fem år utan att jag visste om det vilket gjorde att flimmerhåret i tarmarna som tar upp näring var bortbrända. Idag har de växt ut igen vilket medfört till att jag inte har ett lika stort behov av att äta för att få i mig tillräckligt med näring.

 

Dags att växa och bli stark! Ser fram emot resultaten!

/ Allmänt /

NU ÄR DET DAGS IGEN

Efter en sommar med i princip ingen träning så är det nu dags igen att sätta igång maskineriet. För ca fyra veckor sedan gick jag med i skolans träningsanläggning Olympen. De första tre veckorna genomförde jag min uppstartningsfas som gick ut på att hoppa från maskin till maskin och endast använda låga vikter. Trots att träningen inte var längre än 20min med väldigt låga vikter så vaknade jag ändå upp med träningsvärk. Den fjärde veckan blev det ingen träning pga. förkylning men nu känner jag mig friskare än jag gjort på länge! Jag är så taggad på att komma igång!

Imorgon börjar det igen! Så taggad!
/ Allmänt /

MIN FÖRSTA YTTERVÄGG

Se så ståtlig vägg jag och mina klasskamrater gjorde idag! Jag vill krama om väggen och knugga ansiktet mot den och sedan låta alla stickor ligga kvar så att jag och väggen blir ett.
Skämt å sido så var det en väldigt givande övning idag med väggbygge. Lärde mer på denna lektion än vad jag gjort de senaste fyra lektionerna. Jag vet inte om det är jag eller om det är läraren (lovar det är läraren) men byggteknikkursen är så sjukt tråkig att enda sättet att hålla sig vaken är genom att missbruka kaffe. Tro det eller ej men jag föredrar mattematiken.
 
Efter skolan blev det ett sånt där riktigt vidrigt men så efterlängtat armpass. Det var nog 5 månader sedan jag tränade armar. Mitt gymkort avslutades i maj så jag har haft en väldigt slapp sommar. Nu har skolan kommit igång och likaså gäller träningen. Imorgon blir det en kortare joggingrunda, ett axelpass och sedan mattematikplugg.