/ Allmänt /

SNÄLLA HÅLL - GÅ INTE SÖNDER

Nu får det vara nog. Jag känner mig billig och smutsig som hoppar från mobil till mobil hela tiden. Vad är det för fel på mig som inte kan hålla mig till en mobil längre en några månader? Skärpning för fan! 
 
Jag är nog den mest klumpiga mobilägare som finns. Jag är mobilernas stora fruktan! Hellre en tre åring som slänger mobilen åt höger och vänster än att jag ska äga den. Jag vet hur mobilerna om natten konspirerar emot mig! Det kanske är därför jag tar sönder dem så fort? Så de inte hinner vända sig mot mig! 
 
Av någon anledningen så tappar jag mina mobiler hela tiden. Och om jag inte tappar mobilen så dör den helt utan någon anledning. Den bara dör. Så hemskt. Jag vet inte om det har berot på min livstil som inneburit mycket vandrande i fuktiga miljöer eller om det är mobilerna som är rena dyngan ur ett kvalitetsperspektiv. En sak är säker och det är att jag inte tänker köpa en ny mobil (på 2år). 
 
Förra månaden skulle jag slänga min mobil på sängen men slängde mobilen lite längre än jag räknade med och BAAAM sade det och jag missade sängen. Mobilen sprack. Det var en Nokia. Jag var ett tag orolig att golvet gått sönder. Som tur är bor jag på bottenplan och behövde inte oroa mig att jag råkat döda någon. 
 
Efter det köpte jag en Sony Z2. Det ska vara en sån där supertålig mobil som klarar fuktiga miljöer, massa vatten och annat gojs. Mobilen gick sönder efter tre dagar. Jag vet fortfarande inte varför den gick sönder. Allt jag begär är lite kärlek från mina mobiler och de självdör!  
 
Nu äger jag en Samsung s5 som också ska vara en supertålig mobil. Jag har ägt den i två dagar och tro det eller ej men den lever fortfarande! Det känns rätt denna gång men jag är rädd att släppa garden efter att ha förlorat så många mobiler på kort tid. Jag vill men vågar inte. Ibland funderar jag på att lämna tillbaka mobilen och gå tillbaka till Nokian igen. Nokian visste jag vad den var kapabel till. Denna mobil är ett öppet kapitel. Jag hoppas detta håller. Snälla håll. Gå inte sönder..
/ Allmänt /

KORRIGERA HÅLLNINGSFEL

Jag har under en tid haft problem med korsryggen och för någon dag sedan stod jag framför spegeln och gjorde en hållningsanalys av mig och kunde se att det blivit lite galet. Höften har förskjutit sig framåt vilket lett till en översvankning vid ett normalläge. Detta problem heter anterior pelvic tilt och är väldigt vanligt och lätt att korrigera. 
 
En annat hållningsfel som börjar komma fram är axelnsposition. Axeln har börjat flytta sig framåt och neråt vilket är ett vanligt problem om man inte strechar ut bröstmusklern ordentligt vid bröstträning samt efter ett boxningspass. 
 
Sammanfattningsvis finns det två korrigeringar som ska göras och jag räknar med att det hela kommer ta mellan två till tre veckor att ordna. Uppdaterar er senare om hur det går! :) 
/ Allmänt /

OLYMPEN TRÄNINGSCENTER I VÄXJÖ

Välkomna till VUGI/Olympen träningscenter i Växjö. Vi erbjuder gruppträning, bollsporter & gym med varierat utbud i fräscha lokaler! Vi är till för alla, ung som gammal nybörjare som rutinerad. Under året anordnar vi även olika typer av fritids och äventyrs aktiviteter såsom dyking, paddling mm. Välkomna in på vår hemsida för att läsa mer. www.olympenträningscenter.se eller kontakta oss på Tel: 0470-82 400 eller kolla in facebook.com/Olympen
 
Har du någon gång drömt om att ta SM-guld?

Ta då chansen och delta i Student-SM i Sveriges största studentidottsevenemang den 8-10 maj 2015 i Växjö. Arrangörsförening är VUGI/Olympen träningscenter i Växjö.

Studentiaden kommer SM i följande idrotter att avgöras:

  • Fotboll (7-manna)
  • Innebandy
  • Volleyboll
  • Orientering
  • Rugby (7-manna)
  • Badminton
  • 3x3 basket

För att delta måste du vara student och bedriva eftergymnasiala studier samt vara medlem i en studentidrottsförening knuten till Sveriges Akademiska Idrottsförbund. Vill du veta mer gå in på www.studentiaden.se

Varmt välkomna!