/ Allmänt /

VÄLJ DINA ORD RÄTT

 
Allt i vår omgivning sänder ut någon typ av energi. Även om vi fysiskt sett inte känner av energin så påverkar den oss på något sätt och vis. Ord har olika laddningar, olika betydelser och sänder därför också ut olika typer av energier. Ord påverkar betydligt mer än vad man du tror. 
 
Masaru Emoto, en japansk forskare, har i många år studerat ordets påverkan på vattenkristaller. I hans experiment har han, från en och samma vattenkälla, tagit ut burkar med vatten där varje burk fått ett ord nedskrivet på burken och sedan blivit exponerade för det ordet i ett dygn.
Vattnet har sedan frusits in i specialkylar där Masaru studerat formerna på vattenkristallerna. De burkar som blivit utsatta för positiva ord som glädje, kärlek, lycka m.m har fått vattenkristaller med stora vackra former.De burkar som blivit utsatta för negativa ord har fått vattenkristaller som blivit deformerade, förvrängda och nästintill döende. 
I experimenten har det även visat sig att det inte spelar någon roll vilket språk du skrivit på som avgör vilken form vattenkristallerna får då det är laddningen i ordet som formar kristallerna. Om samma ord skrivs på tio olika språk på tio olika burkar så bildar samtliga burkar liknande vattenkristaller.
 
Människan består till över 70% av vatten. Vi är fullt motagliga av denna energi från ord. Vi påverkas. Ett kraftfullt trick för ett bra välmående är att själv alltid vara positiv. Uttryck dig positivt även om du inte direkt känner dig särskilt positiv. Du kommer påverkas av dina egna ord och därför börja må bättre. Kombinera detta med ett positivt umgänge, som sprider kärlek och glädje, så kommer du finna livet betydligt mycket härligare. Detta går även åt det andra hållet. Sluta sprida negativite och slänga ut nedsättande ord mot andra för det påverkar andra och dig själv. Var positiv!
glädje / ordetspåverkan / positivitet