/ Allmänt /

SENTIMENTALT VÄRDE AV ETT FÖREMÅL

 Har du något föremål hemma som betyder något extra för dig? Kanske något klädesplagg eller smycke som gör att du mår lite extra bra när du bär det. Ett föremål med ett sentimentalt värde för dig. Även om du mår lite extra bra med det där föremålet så gör föremålet i sig ingenting mot dig. Den har ingen kraft överhuvudtaget. Allt sitter i ditt huvud. 
 
Ett sak jag gjort inför varje Växjö - Göteborg lopp är att jag valt ut ett föremål några månader innan startskottet och börjar intala mig själv att jag mår bättre när jag bär det föremålet. Till en början är det väldigt konstgjort då föremålet besitter en väldigt låg om ingen alls betydelse överhuvudtaget. Jag bär föremålet endast vid de tillfällen jag är den miljö jag vill stärka mig i. Dvs om jag vill ha ett föremål som gör mig fysiskt starkare så använder jag föremålet endast vid de tillfällen som kräver någon typ av fysisk ansträngning. Jag lurar mig medvetet att det är ringen som hjälper mig och att väldigt lite sitter i mig själv. En tankelek som fungerar otroligt bra trots den medvetenhet bakom det hela. 
 
Varje år har jag använt en ring som sentimentalt föremål. När jag bär ringen intar jag den roll jag bestämmt mig tidigare att ringen ska ge mig. I mitt fall så har jag valt att ringen ska göra mig psykiskt starkare, fysiskt mer uthållig och en envishet utan dess like. Det fungerar väldigt bra. 
 
Det låter säkerligen som en väldigt udda metod och på gränsen till galen men ibland behövs det galna metoder för att utföra galenskap. Föremålet bidrar till energi för att jag själv valt att föremålet ska göra det. I slutänden sitter allt i mitt huvud.