/ Allmänt /

BESÖK HOS RITAS MAMA OCH BABA

 
Det var så soligt i Västerås att det knappt gick att se! Morgonen startade med en väldigt hal långpromenad genom Lycksta. Otroligt fint! Vi lyckades komma med utan några brutna ben tack vare dubbar på skorna. 
Rita och hennes pappa som spelar badminton. Jag blev totalt utklassad av Rita med hela 11-1. Det var förnedring på högsta nivå. Hon lekte med mig medan jag kämpade på för fullt! Jag kunde känna hur adrenalinen ökade för varje poäng hon tog. Det gick att att höra pulsen och jag kände hur andningarna blev kortare och kortare. Mitt namn är Ali och jag är en dålig förlorare. 
Fokuseringsnivån ligger i linje med NASA. Så fokuserad! Rita spelade sitt första biljardspel nu i helgen tillsammans med mig och hennes pappa. Det är väldigt märkligt att hon aldrig tidigare spelat biljard när hon haft ett gigantiskt biljardbord bara en våning upp. Ännu märkligare var att hon är riktigt duktig. Jag känner att en hund ligger begravd här! 
Jag och Rita var riktigt hungriga efter att ha spatserat runt i stan i Västerås i några timmar. Efter ett väldigt långt sökande efter ett mysigt och prisvärt matställe så hittade vi äntligen "the place"! Vi köpte en familjesushi för två med hela 38 bitar! Det var gudomligt, smakrikt, kryddigt och otroligt mättande. Vi båda var i matkoma fast Rita låg nog på en nivå högre. Väldigt gott var det vilket fall om! 
Bicepsträning för store starke Rita! Bara 100meter från Ritas hem ligger ett gym. Detta gym har hemmagjorda hantlar som tillverkats i verkstaden bredvid som Ritas pappa arbetar i. Hur häftigt som helst! 
Lås in era fruar och döttrar för jag är en sann romantiker! Som alla hjärtansdag present till Rita så rita(de) jag en väldigt vacker bild på Rita (väldigt mycket Rita i en mening)! Av hennes min att bedöma så blev hon så glad att hon inte visste vad hon skulle säga. Hon var mållös av min extrema nivå av romans! En sann romantiker är vad jag är!  
 
Rita / västerås / västeråsilation