/ Allmänt /

VECKA 2, MARATON 2

Strumpbyte gör med jämna mellanrum för att minska skavsår på fötterna
 

Denna vecka gjorde jag något jag aldrig tidigare gjort. Någon jag aldrig trodde att jag skulle vara kapabel till att göra.

 

När det kommer till löpning på löpband så orkar jag mentalt inte mer än fem minuter och kroppen lägger av strax efter det. Det är så fruktansvärt tråkigt att matematiklektionerna är rena rama partyt i jämförelse. Jag har alltid beundrat er löpbandare för ert starka psyke till att genomföra det ni gör. Respekt!

För att dra den mentala svårigheten lite längre inför träningsloppet så valde jag att springa mitt 42km lopp på ett löpband. Det ryser i kroppen när jag skriver det! Till en början var tanken riktigt otäck för om jag startar maskinen måste jag genomföra hela loppet. Det fins inget mittemellan, inget kanske eller ursäkter till varför jag inte tuggat igenom varje kilometer.

Till min förvåning gick det väldigt bra. Det var otroligt bekvämt. Matlådan stod i kylskåpet en trappa upp, strumpor för strumpbyte fanns inne på kontoret och under mina 10minuterspauser hade jag det riktigt trevligt i gymmet med alla andra.

Det här med mentalt lidande för att bli starkare psykiskt inför det riktiga loppet blev en riktig flopp MEN jag genomförde min maraton och hade det sjukt kul! Att tillägga är att efter maraton så lade jag även till ett ryggpass bara för mentalt lidandets skull. Floppade där med. 

På tosdag blir det ännu en maraton. Hur, var och exakt när vet jag inte men det kommer bli av. 7 veckor kvar växjö - Göteborg loppet! Tagga tagga 

 
#1 / / päivi:

du är grym !!! följer din resa med spänning men glöm inte - va rädd om dej :)