/ Allmänt /

VIMMELBILDER FRÅN GÅNGNA VECKAN

Dagens outfit! 
Jag har det väldigt svårt att ta mig ur sängen på morgonen. Jag vill inte lämna det varma täcket och den mjuka sängen. Jag vill bara stanna tiden och ligga kvar där i all evighet! Fram tills jag lyckats komma på ett sätt att stanna tiden så är det outfiten "knyttatäcketruntkroppen" som gäller. Super mysigt och rekommenderas till alla som älskar att dra sig på morgonen.
Jag och Rita gick på en skogspromenad igår i en av Växjös naturreservat. Så otroligt fin skog. Jag hade inte den blekaste aning om att Växjö hade en sån fin skog! Vi satte oss ner med vår picknik som slutade rätt så fort pga alla myggjävlar. Vilket fall som var det otroligt fint att gå i den skogen. 
Utifall ni glömt så kommer här en liten påminnelse! Kollo är awesome!!
Vi hade stugfest på kollo förra veckan där vi körde på temat "charter". Här föreställer vi oss att vi är i Las Palmas. 
Till alla er som inte sett på "jurrasic world" så rekommenderar jag er att inte se den. Mitt barndomsminne av Jurasic park är nu förstört. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/

Kollo är awesom!

Rita kom på besök för någon dag sedan och då åkte vi ut till Kärleksön och har det sjukt mysigt. I början var jag tveksam på att åka dit pga det dåliga vädret. Nu i efterhand är jag väldigt tacksam över att de insisterade på att åka. 
Mysination! 
Ute på kärleksön med Rita och arbetskollegorna 
Traditionsenligt ska det naturligtvis tas en selfie! 
Trots att det är kollo och det råder stor brist på träningsutrustning så fortsätter jag med mitt träningsliv. Dessvärre har det varit dåligt väder under hela första turen här på kollo men hoppas på finare väder snart. Jag längtar tills volleybolldagarna på stora bad efter jobbet med ett träningspass precis innan. 
På ingridstugan är det ofta jag som håller elden igång. Dock är det oftast jag som även är orsaken till att brandlarmet går i stugan. 
/ Allmänt /

VIMMELBILDER FRÅN GÅNGNA VECKAN

Ett måste för varje par är att betala överpris för fyra bilder i ett fotobås! Check! 
Paprikorna växer sig fina! Det är svårt det här med plantor. Alla kräver olika mycket bevattning vilket gör att jag nästan dödar plantan innan jag kommit på hur mycket den ska vattnas. 
Hjälpte en klasskamrat att flytta över sängen på vinden. Den jäkeln vägrade få plats i förrådet. Jag fick använda våld för att få i den! Jag tycker synd om persson (jag) som ska ta ut den efter sommaren. 
Första dagen på sommarlovet började med ett arbetspass på Vugi! Bästa starten ever!