/ Allmänt /

ÅÅ DU FRUKTADE BENPASS

Bild innan träningspassen. Jag känner rädslan genom fotot! Det ryser i kroppen på mig av att se mig lida på det sättet

Det är få saker i livet som jag fruktar lika mycket som ett benpass. Frågan är då om det är så att jag fruktar få saker i livet (en riktig rambo) eller är det så att jag verkligen avskyr benpass. Jag kan med stor säkerhet påstå att det är det sistnämnda. Jag ogillar benpass!

Jag förstår inte riktigt varför jag så lite tycker om att träna benen. Beror det på att det inte spelar någon som helst roll hur mycket tid jag lägger på mina ben utan de kommer alltid se ut som ett par avsmalade plankor. Det kanske beror på att jag inte siktar på att få stora starka ben utan sätter min tyngdpunkt på att få benen att arbete lågintensivt under en väldigt långttid. Ett rörelsemönster som är svårt att få till på konstgjord väg i ett gym.

Gårdagens benpass satte sina spår i ben och rumpa. Det gör ont i själen varje gång jag tappar något. Jag liksom står där då, försöker samla mig, tar mig fem djupa andetag innan jag böjer mig ner för att plocka upp den jäkla saken. Ja livet är så mycket svårare när man tränar ben. Det kanske är därför jag ogillar att träna ben. Jag tappar ofta saker.