/ Allmänt /

JOGGING GENOM VÄXJÖS SKOGAR

Växjö har så otroligt vackra platser att springa på. De är svåra att hitta men så fort du hittar de då jäklar njuter du. Igår kom Aziz (en klasskamrat) till mig för att gå ut och springa. Vi sprang en mil. Vi testade nya stigar som var så otroligt fina! Vi hittade en stig in i skogen. Tanken var att fortsätta så långt vi orkar och sedan vända om. Dock tog stigen slut efter ca 10min då vi kom ut på en landsväg. Vilket fall som så var det super mysigt! 
 
Totalt blev det en mil vilket är jäkligt bra för en spontanjogging en tordagkväll. Efter igår känner jag att jag borde börja springa lite oftare då jag är så fokuserad efteråt. Bra metod för att plugget ska gå bättre!
 
Dags att tentaplugga! Hörs senare! 
 
/ Allmänt / Videos /

OLYMPEN TRÄNINGSCENTER - VÄRLDENS BÄSTA ARBETSPLATS

Häromdagen gjorde jag en inspelning på två av passen som erbjuds på Olympen i Växjö. Det ena var spinning och det andra var tabata. Väldigt olika träningsformer som kräver väldigt mycket men som har olika styrkor. Spinningen är mer för den som vill fokusera på förbräning medan tabata är en kombination av ökad styrka i hela kroppen och förbräning. 
 
Jag älskar verkligen mitt jobb! Jag står i receptionen på gymmet och håller gymintroduktion för de som vill fräscha upp sina kunskaper i sin teknik. Till efter sommaren hoppas jag få en ny tjänst där jag får en grupp "soffliggare" att komma i form. En projekt som Olympen försöker starta upp! :) Det kommer bli så kul! 
 
Tips till alla i Växjö är att införskaffa sommarkortet här på Olympen som endast kostar 350kr. I priset ingår alla gruppträningspass samt tillgång till gymmet. Sommarkortet sträcker sig från 15 juni till 15 augusti! :) 
/ Allmänt /

HUVUDVÄRK - KAN DET VARA POLLEN?

 De senaste två-tre veckorna har jag haft sån huvudvärk. Jag har hela tidn ont i huvudet och måste ta en alvedon varje morgon. Det börjar bli lite tröttsamt med all alvedon. 
 
Min första gissning var att det var pollen som spökar. Det är ju trots allt pollen säsong. Min näsa är alltid täppt vilket innebär att jag endast andas med munnen vilket i sig kanske leder till mindre syre i omlopp därav huvudvärk. Pollenmedicinen biter inte mot min täppta näsa så jag kanske borde prova en annan variant av pollenmedicin. Kestin fungerade men bieffekten av trötthet biter för hårt på mig med den medicinen så jag får leta vidare efter en annan. 
 
Förra sommaren hade jag huvudvärk verkligen från början av sommaren till slutet så det är nog pollen som är problemet. Jag ska se med min läkare om han kan rekommendera något mot min pollen så att jag denna sommar kan njuta fullt ut! 
 
No more huvudvärk!