/ Allmänt /

17 DAGAR KVAR TILL ALI 3.0

https://nouwcdn.com/7/1050000/1020000/1019525/pics/201541314592836701019525_sbig.png

Nu är det bara 17 dagar kvar! Det är en väldigt kort tid i jämförelse med att jag väntat 24-år på detta. Få dagar men det känns som en evighet!

Det som händer om knappt tre veckor är att jag kommer få min behandling för ADHD. Jag med min ADHD hjärna har väldigt mycket energi. Jag tänker på många saker vilket leder till att jag gör väldigt mycket. Dessvärre slutar det med mycket halvfärdiga saker. Den nya medicinen kommer tillföra ännu mer energi till min hjärna, som redan har mycket energi, men det kommer göra att jag kommer kunna fokusera mer på en sak. Jag kommer kunna slutföra en uppgift innan jag går över till nästa.

Jag ser så otroligt mycket fram emot detta! Psykiatrin är verkligen så duktiga. De är långsammare än en snigel i motvind som glider på ett saltat golv. Men när du väl får hjälp och följer läkarens ordinationer så fungerar det verkligen! De behandlade min depression riktigt bra. En period då varje andetag kändes tungt och meningslöst. Vilken kontrastskillnad.

Jag är så tacksam över att det dragit ut på tiden innan jag fått min diagnos ADHD då det fått mig att leva ett liv på hardcoremode. Resten av livet kommer gå så mycket lättare när jag nu vet vad jag ska arbeta på. Även från de värsta erfarenheterna finns det ändå något bra att hämta från den. 17 dagar kvar...

/ Allmänt /

VIMMELBILDER FRÅN GÅNGNA VECKAN

Pizza in da house! Finns det något bättre än pizza efter ett träningspass? Skulle inte tro det!
För någon dag sedan var jag riktigt badass och drack kaffe i min kopp som det stod tea på! Ibland skrämmer jag mig själv lite grann!
En klasskamrat till mig, Hamed, fångade en fågel medan vi tog en bensträcka under tentapluggandet. Vi blev väldigt imponerade #mannensomkundetalamedfåglar
Finns det något sexigare än att ha en fjärrtkontroll i munnen?
Beauty and the beast!
/ Allmänt /

HATAR ATT JAG ÄLSKAR SNUS

 
 

Jag snusar idag och det gör jag väldigt mycket. Idag anser jag mig vara professionell snusare. Det gick från att sporadiskt snusa till att jag idag har i en snus nästan konstant. Det hjälper mig att varva ner samtidigt som detta nikotinberoende gjort att jag lättare varvar upp utan nikotinet. Jag har nog satt mig själv i en dålig sits. Så fort jag får min behandling för ADHD så kommer jag omedelbums sluta snusa då jag inte längre kommer ha samma behov av det då. Så jag snusar lite extra den sista perioden av mina dagar i livet som snusberoende. Jag hatar att jag älskar snus!

Normalt sätt så får vilken snusberoende människa som helst en släng av ADHD vid avvänjning så det lär bli intressant att se hur de första två veckorna kommer se ut. Redan nu tycker jag synd om både min partner och umgängeskrets här i Växjö. Må jag besinna mig att inte bränna några broar!