/ Allmänt / Projekt - allt sitter i huvudet /

PROJEKT - ALLT SITTER I HUVUDET

Min lillasyster Leila kommer komma till fina Trollhättan och bo hos mig från den 8e maj till den 20e maj. Hon har under en längre period tjatat på mig att hon vill att jag ska träna upp henne ordentlig. Jag har verkligen inte velat träna henne pga att hon är min lillasyster och vet att det garanterat kommer innebära bråk från min sida om jag tränar henne. Har kort stubin när det kommer till att jag satsar på någon och man inte lyssnar på mig. Säger jag en till så ska man göra en till. Punkt! Det är lättare för mig att gorma åt en vän än en syster att fortsätta bita ihop när personen håller på att falla ihop. 
 
Leila, min lillasyster, är en person man inte skulle kalla för vältränad. Hon är varken tjock eller smal utan tillhör kategorin "normal" om det nu finns något sådant. Jag kommer träna henne från den 8e maj till den 14e maj. Syftet med våra pass är inte att träna länge utan lutar sig mer åt hållet att bita ihop och fortsätta under de stunder man vill ge upp och falla ihop. Skulle det nu behöva 1timme eller 4timmar spelar ingen roll. Vi ska ta oss till hennes utmattningsgräns varje dag i 6dagar. 
 
Dessa träningspass kommer vara extremt påfrestande för hennes psyke. Mina upplägg kommer gå ut på att få igång hennes "allt sitter i huvudet" tänk. Jag kommer verkligen pressa henne tills hon säger att hon ger upp och då ska vi fortsätta ännu hårdare. Jag är övertygad om att hon kommer gråta ett par gånger om dagen och då är det bara att gråta ut och sedan fortsätta. Fy fan vad stark hon kommer bli psykiskt efter dessa dagar.
 
Anledningen till varför hon kommer hit och tränar beror på att vi ska bevisa att det inte krävs någon fysisk styrka för att klara det man annars kallar för extremt. På dessa 6 träningspass kommer vi bara fokusera på hennes psyke, hon kommer absolut inte tjäna mycket rent fysiskt under dessa dagar. Den 14e maj kommer hon få vila ut sig fram till den 18e maj.  Den 18e maj kommer hon då hänga med mig och springa till Göteborg. Detta motsvarar dubbla maraton! Vi ska bevisa för er att allt sitter i huvudet! 
 
Dina fysiska begränsningar sitter inte i kroppen utan i ditt eget huvud! Du kan så mycket mer bara du bestämmer dig för att du ska klara det!