/ Allmänt / Bulka /

BULKA – GÅ FRÅN ATT BÄNKA 90KG (X 8) TILL 130KG (x8) PÅ 6 VECKOR

Fram till januari (slutet på december) så kommer syftet med min träning vara att bli så stor och stark som möjligt. Jag har genomfört ett tiotal experiment med både kost och träning och har kommit fram till ett upplägg som fungerar extremt bra – för min kropp. Upplägget i sig kräver väldigt stora mängder mat och minst fyra dagars vila mellan passen. Träningen i sig är väldigt korta och är inte längre än 40minuter vid ensam träning.

Sist jag genomgick detta program var för två år sedan och då gick jag från att bänka 90kg till 130kg på bara 6 veckor. I hantelpress gick jag från 35kg till 57,5kg. Jag ökade extremt mycket i styrka och storlek – och nu ska jag göra det igen.

Jag kommer från och med imorgon skriva ner mitt träningsschema till punkt och prickar här på bloggen. Mitt kostupplägg kommer vara samma upplägg som tidigare dock inte i lika stora portioner som för två år sedan då mina tarmar idag är reparerade och kan ta upp näring igen. **             

Både kostschema och träningsupplägg kommer imorgon!        

 

** Hade Celialik i fem år utan att jag visste om det vilket gjorde att flimmerhåret i tarmarna som tar upp näring var bortbrända. Idag har de växt ut igen vilket medfört till att jag inte har ett lika stort behov av att äta för att få i mig tillräckligt med näring.

 

Dags att växa och bli stark! Ser fram emot resultaten!