/ Allmänt /

SNÄLLA HÅLL - GÅ INTE SÖNDER

Nu får det vara nog. Jag känner mig billig och smutsig som hoppar från mobil till mobil hela tiden. Vad är det för fel på mig som inte kan hålla mig till en mobil längre en några månader? Skärpning för fan! 
 
Jag är nog den mest klumpiga mobilägare som finns. Jag är mobilernas stora fruktan! Hellre en tre åring som slänger mobilen åt höger och vänster än att jag ska äga den. Jag vet hur mobilerna om natten konspirerar emot mig! Det kanske är därför jag tar sönder dem så fort? Så de inte hinner vända sig mot mig! 
 
Av någon anledningen så tappar jag mina mobiler hela tiden. Och om jag inte tappar mobilen så dör den helt utan någon anledning. Den bara dör. Så hemskt. Jag vet inte om det har berot på min livstil som inneburit mycket vandrande i fuktiga miljöer eller om det är mobilerna som är rena dyngan ur ett kvalitetsperspektiv. En sak är säker och det är att jag inte tänker köpa en ny mobil (på 2år). 
 
Förra månaden skulle jag slänga min mobil på sängen men slängde mobilen lite längre än jag räknade med och BAAAM sade det och jag missade sängen. Mobilen sprack. Det var en Nokia. Jag var ett tag orolig att golvet gått sönder. Som tur är bor jag på bottenplan och behövde inte oroa mig att jag råkat döda någon. 
 
Efter det köpte jag en Sony Z2. Det ska vara en sån där supertålig mobil som klarar fuktiga miljöer, massa vatten och annat gojs. Mobilen gick sönder efter tre dagar. Jag vet fortfarande inte varför den gick sönder. Allt jag begär är lite kärlek från mina mobiler och de självdör!  
 
Nu äger jag en Samsung s5 som också ska vara en supertålig mobil. Jag har ägt den i två dagar och tro det eller ej men den lever fortfarande! Det känns rätt denna gång men jag är rädd att släppa garden efter att ha förlorat så många mobiler på kort tid. Jag vill men vågar inte. Ibland funderar jag på att lämna tillbaka mobilen och gå tillbaka till Nokian igen. Nokian visste jag vad den var kapabel till. Denna mobil är ett öppet kapitel. Jag hoppas detta håller. Snälla håll. Gå inte sönder..