/ Allmänt /

MOTIONERA FÖR ATT INSPIRERA - STARTSKOTTET

 Jag har antagligen haft en väldigt stressad natt. Jag antar att jag haft det svårt att sova och varit väldigt uppe i varv inför löpningen. Min morgon har nog pendlat mellan aggression och glädje vilket fått mig att ha det svårt att samla tankarna. Alldeles för intensiv stress brukar i regel få mig att spåra ut... men inte alltid. 

Min aptit ligger på noll men jag trycker i mig maten. Det blir sju ägg, makaroner neddränkt i smör och en proteindrink. På vägen mot Växjöresecentrum har jag med mig två smörgåsar att äta för att fylla ut det sista tomrummet i magen. Jag är mätt. Väldigt mätt. 

För varje minut som går blir jag allt mer och mer uppjagad. Upprymdheten går till en gräns där det pendlar mellan plåga och glädje. Jag påminner mig ständigt att lugna ner mig, att andas ut så jag inte svävar iväg i tankarna. Jag vet vad som väntar mig längst resan och samtidigt som jag vill lägga mig i fosterställning och gråta så vill möta det som finns där ute. Mig själv. 

För varje passerad mil kommer trycket i bröstet släppa. På något sätt blir det lättare att springa trots att kroppens kapacitet minskar. Det är för att det inte sitter i kroppen, det sitter i huvudet. 

Genom min fyra dagars resa kommer jag uppdatera er här på bloggen, på Facebook (ali Johansson) och instagram (svennearaben1991). 

  
 
 
 
#1 / / Lady:

SÅ SNYGG BILD!
-Är det du själv som tagit bilden?

Svar: Jag har inte tagit bilden men håller med om att den är jäkligt fin! 😊
Ali Johansson