/ Allmänt /

VECKA 3, MARATON 3

Foto taget efter 27km löpning. Vi svettades som ett sprinklersystem!
Min bättre hälft som försåg mig med matlåda och andra härliga förfriskningar under pauserna. Jag får intrycket av att hon är sponsrad av "kunskapens värde". Eller? 

Jisses vad jag känner mig sliten! Dagen började klockan 7 på morgonen med tvätt och slutade klockan 22.00 med tvätt. Löpningen är tuff men det är kombinationen med löpningen och livet som gör att det blir riktigt jobbigt.

Jag och Jabran, killen på bilden ovan, träffades klockan 10.00 på gymmet för att träna. Mitt syfte var att genomföra ett maraton medan Jabrans syfte var att springa så långt han hann. Vi gjorde jäkligt bra ifrån oss idag (klappar mig själv på axeln)! För varje avklarad mil tog vi en paus och åt något. Efter löpningen var det tänkt att även få in ett bröstpass men pga. tidsbrist så fick jag avbryta och börja jobba. Som tur är arbetar jag på min träningsplats så det blev inte många meter från löparbandet till jobb.

Summering om dagens insats var att jag lyckades hålla ett högre tempo än jag vanligtvis gör när det kommer till så långa distanser. Jag började få känningar i högre knät som troligtvis beror på en överansträng rumpa. Fram till nästa maraton, nästa vecka, ska jag intensiv stretcha rumpa och ben. Som tur är har jag råkat ut för detta tidigare, fast då till den grad att jag inte kunnat gå, och vet idag hur detta problem snabbast går att ordna.

Nu är det dags för mig att släpa mig till sängen, krypa ner under täcket och slockna. Imorgon är det en fullspäckad dag med massa skoj. Godnatt på er!