/ Allmänt /

ETT BRÖSTPASS, EN MARATON OCH ETT SPINNINGSPASS

Det är nu bara 9 veckor kvar till Växjö- Göteborg löpningen. För tre dagar sedan (tror jag) rivstartade jag kroppen rätt så rejält. Dagen startades med ett ordentligt bröstpass och på vägen hemåt från gymmet så taggade min träningskamrat mig att springa en maraton. Så då gjorde jag det. Sjukt bra! 
 
Första halvan av vägen gick hur bra som helst. Det flöt på riktigt bra! Sen när jag skulle vända om så förstod jag direkt varför det gått så bra. Det hade varit medvind hela tiden plus att det regnade med mig så jag var aldrig blöt om ansiktet. Tur att jag har skägg. 
 
Efter det for jag tillbaka till Olympen för att vara med på ett spinningspass. Jag var lite tidig så fick vänta i ca 30minuter. Jag skakade som ett asplöv pga energibrist. När passet väl startade så lade jag märke till hur jag börja tappa känslan i fingrarna. Det var lite otäckt men samtidigt sporrade det mig till att fortsätta och se vart det hela kan leda till. Efter halva passet så avbröt jag. Jag behövde mat. Jag for hem, tryckte i mig massor med mackor, slände i mig en chipspåse (för att det var lättillgängligt) och hoppade in i duschen. Där låg jag tils jag blev ett russin. 
 
Nästa vecka blir det ännu ett maraton och denna gång med tillgång till föda på vägen. 9 Veckor kvar och då har jag 200km kvar att genomföra i träningslöpning inför loppet. Whoop whoop!