/ Allmänt /

MÅSTE LÄRA MIG ÄTA MER

Bild från någon dag sedan då jag överaskades av Rita med massa härligt snacks efter jobbet   
Det här med att inte kunna äta tillräckligt är en ny erfarenhet för mig. Jag har aldrig haft detta problem tidigare utan det har mer varit åt det andra hållet där jag haft det svårt att inte äta hela tiden. Sen kan det ha berot på att jag på den tiden, ca 10månader tillbaka, fortfarande hade trasiga tarmar på grund av en alldeles för sen diagnos av glutenintolerans. Idag är nog mina tarmar reparerade då jag äter ca en tiondel så mycket som innan men ändå bara tappat något kilo i vikt trots min usla matlust. 
 
Även om jag enligt vågen nästan behållt min vikt så har jag försämrat mig otroligt mycket rent prestationsmässigt de 10 månader som gått. Jag har tappat ca 30% styrka på allt och min uthållighet har gått i samma riktning. Jag har kunskapen, dels genom utbildning och dels genom erfarenhet, om hur jag snabbt ska återhämta mig och komma tillbaka och kosten är nyckeln till framgång i mitt fall. Jag måste börja äta mer! 
 
När aptiten var som sämst var min riktlinje att försöka äta lika mycket som min flickvän som väger 60kg bast. Långt ifrån det jag egentliga behovet men ändå än bra riktlinje. Nu ca en månad senare har jag hållt fast mig vid att äta lika mycket som henne och jag själv anser att jag gjort det väldigt bra. Men nu är det dags att dubbla det hon äter. 
 
Jag har börjat bygga upp ett kostschema åt henne och mig där upplägget på hennes och mitt schema är identistkt där portionerna är det enda som skiljer sig åt. Hennes (Ritas) mål är att gå ner i vikt och mitt är att gå upp. Jag kommer lägga upp schemat här så fort det är färdigt så kan ni få se hur det går. 
 
Dags att försöka äta något mer innan jobbet börjar! Hörs! 
#1 / / öz:

annars kan du vara tillsammans med mig. Jag väger mer. Då blir det lättare att äta mycket :D Haha nej jag skojar bara. Gillar din blogg! Lycka till! kram på er