/ Allmänt /

17 DAGAR KVAR TILL ALI 3.0

https://nouwcdn.com/7/1050000/1020000/1019525/pics/201541314592836701019525_sbig.png

Nu är det bara 17 dagar kvar! Det är en väldigt kort tid i jämförelse med att jag väntat 24-år på detta. Få dagar men det känns som en evighet!

Det som händer om knappt tre veckor är att jag kommer få min behandling för ADHD. Jag med min ADHD hjärna har väldigt mycket energi. Jag tänker på många saker vilket leder till att jag gör väldigt mycket. Dessvärre slutar det med mycket halvfärdiga saker. Den nya medicinen kommer tillföra ännu mer energi till min hjärna, som redan har mycket energi, men det kommer göra att jag kommer kunna fokusera mer på en sak. Jag kommer kunna slutföra en uppgift innan jag går över till nästa.

Jag ser så otroligt mycket fram emot detta! Psykiatrin är verkligen så duktiga. De är långsammare än en snigel i motvind som glider på ett saltat golv. Men när du väl får hjälp och följer läkarens ordinationer så fungerar det verkligen! De behandlade min depression riktigt bra. En period då varje andetag kändes tungt och meningslöst. Vilken kontrastskillnad.

Jag är så tacksam över att det dragit ut på tiden innan jag fått min diagnos ADHD då det fått mig att leva ett liv på hardcoremode. Resten av livet kommer gå så mycket lättare när jag nu vet vad jag ska arbeta på. Även från de värsta erfarenheterna finns det ändå något bra att hämta från den. 17 dagar kvar...